HubSpot Sales

#1 inbound sales software

Belangrijkste inbound sales functionaliteiten
Home > HubSpot > Sales

Haal de beste sales binnen met HubSpot

HubSpot stelt het sales team in staat om zo effectief mogelijk klanten binnen te halen. Volg leads door de sales funnel, neem op het juiste moment contact op en weet precies wat je moet zeggen.

#1

Ken je leads door en door

Verlies leads, prospects en accounts nooit meer uit het oog en monitor verandering in gedrag automatisch.

Met HubSpot begin je beter voorbereid aan het opvolgingsproces, want je weet:

 • Welke interesses je leads en prospects hebben.
 • Welke website pagina’s ze bekijken.
 • Wat ze downloaden.
 • Op welke emails ze klikken.

#2

Automatiseer repeterende taken

Kost opvolging te veel tijd? Automatiseer dan een deel van dit proces met sales automation! Gebruik gepersonaliseerde e-mail reeksen om leads een serie van doordachte emails te sturen en hang hier een planning aan die jij geschikt acht. Neem vervolgens op het juiste moment het roer over.

3#

Controle op de sales funnel

Houd controle op je sales pijplijn met deal management van HubSpot CRM. Richt zelf de sales funnel fases in zonder gedoe en maak nieuwe verkoopkansen aan in enkele seconden. Resultaten en activiteiten worden automatisch gelogd en zijn direct inzichtelijk voor jou en je team. Met HubSpot weet je te allen tijde welke acties je hebt uitstaan en wat de status ervan is. 

#4

Verlaag de drempel tot contact

HubSpot verlaagt tenslotte de drempel voor leads om zelf contact op te nemen met sales medewerkers door gebruik te maken van live chat en een afspraak booking tool.

Wil je meer weten over HubSpot Sales?

Belangrijkste inbound sales functionaliteiten

 • Sales automation
 • Bellen (online)
 • CRM
 • Geautomatiseerde leadopvolging
 • Klantprofielen
 • Live chat
 • Chatbots
 • Deal management
 • Email templates & tracking
 • Notificatie workflows

HubSpot Sales prijzen - start helemaal gratis

HubSpot biedt prijsplannen voor ieder Sales team. Met de gratis versie track je e-mail en bouw je profielen op van leads in de HubSpot database. Combineer Sales Free met het gratis CRM van HubSpot en je hebt de ingrediënten voor inbound sales.

Naarmate je Service team en ambities groeien, groeit HubSpot met je mee. Kies voor een pakket dat past bij jouw organisatie en ambitie.

GRATIS DEMO
HubSpot Sales Starter
€ 46
Voor groeiende Sales teams heeft HubSpot Sales Starter. Ten opzichte van de gratis versie krijg je email reeksen om nog efficiënter op te volgen en ben je in staat om verkoopgerelateerde vragen direct door te sturen naar de juiste sales medewerker.
€ 46 /per maand*
HubSpot Sales Professional
€ 368
Met HubSpot Sales Professional wordt inbound sales compleet! Stel geavanceerde sales automation workflows in om de productiviteit van het team te verhogen en maak sales rapportages op maat.
€ 368 /per maand*
HubSpot Sales Enterprise
€ 1.104
Geef het sales team consistente handleidingen voor opvolging en vragen van klanten met de sales playbooks van HubSpot. Maak gebruik van Artificial Intelligence om leads te scoren en zo nog beter te prioriteren.
€ 1.104 /per maand*
*Voor de volledige prijslijst verwijzen wij je graag door naar de pricing pagina van pricing pagina van HubSpot.
CTA-Xandra_1440x990-wit

Wil je sparren over jouw sales strategie?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Heb je een winnende strategie? Is jouw onderscheidend vermogen groot genoeg? De experts van Bright geven je graag advies.
GRATIS CONSULT