Deze vacature zit momenteel in quarantaine, later meer!

Teamlead Digital Marketing gezocht!

Deze vacature wordt exclusief bemiddeld door SchaalX.

Vanwege de groeiende vraag naar HubSpot services en onze inbound marketingdiensten zijn we op zoek naar een ambitieuze Teamlead Digital Marketing.

Houd je van de dialoog met medewerkers en klanten over de nieuwe ontwikkelingen in het marketingvak? Wil jij het maximale uit een team van digital marketeers halen en staat voor jou het eindresultaat altijd met stip op één? Houd jij het hele team aangesloten en loop je over van de motivatie? Zorg jij voor een blij team, tevreden klanten en goede cijfers? Dan zoeken we jou!

Inbound; wat houdt dat eigenlijk in? Inbound marketing gaat uit van de kracht van content. De tijd dat we klanten blind producten kunnen opdringen, is definitief voorbij. In deze tijd zijn potentiële klanten zélf op zoek naar informatie. Als wij diegene zijn die de informatie aanbieden, heb je eigenlijk een hele behulpzame vorm van marketing. Dus gepersonaliseerde boodschappen aanbieden op het juiste moment en op de juiste plek.

Vacatures_afbeelding-klein-7_1400x800
Vacatures_afbeelding-klein-8_1400x800

Hier loop jij warm voor

Wij zoeken een marketing professional met ervaring in b-to-b marketing en affiniteit met marketingtechnologie, zoals crm en marketing automation. Je geeft leiding aan ca. 6-8 digital marketeers en laat als echt 'mensen-mens' het team groeien en begeleidt hun persoonlijk ontwikkeling. 

Als Teamlead Digital Marketing maak en bewaak je de structuur die het bureau nodig heeft en help je de processen zo in te richten (of aan te passen) dat je team de doelstellingen haalt en de klant tevreden is. Je werkt nauw samen met andere afdelingen, zoals Consultants, Creatie en Development om de doelstellingen van klanten te overtreffen.

Je bewaakt de performance en kwaliteit van jouw afdeling en je bent verantwoordelijk voor de declarabiliteit. Je adviseert zelf bepaalde key-accounts over hoe ze effectief inbound marketing in kunnen zetten binnen hun organisatie.

Naast dat je bezig bent met eigen klanten en projecten heb je een strategische rol. Je snapt de basisprincipes van inbound marketing tot op een niveau waarmee je de concepten en toepassingen van je teamgenoten begrijpt. Je schakelt regelmatig met andere teamleads. Daarnaast overleg je regelmatig met het management en rapporteer je op basis van data en inzichten.

 

Jij

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding en 8 jaar werkervaring 
 • Je hebt ervaring in de bureauwereld (bij voorkeur bij een digitaal bureau) en minimaal 3 jaar ervaring in leidinggeven
 • Je hebt aantoonbare commerciële ervaring en bent in staat om zelf bepaalde key-accounts te adviseren over hoe ze effectief inbound marketing in kunnen zetten binnen hun organisatie
 • ​​​​​​​Je werkt graag samen met andere afdelingen, zoals Consultants, Creatie en Development om de doelstellingen van je klanten te overtreffen
 • Je bent commercieel, pro-actief en helpt en bouwt mee aan de propositie van Bureau Bright
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels, en bent in staat op overtuigende wijze te presenteren
 • Je bent bereid om minimaal 4 dagen per week bij Bureau Bright op kantoor in Apeldoorn te werken

Beste een verhaal hè? Maar je krijgt er veel voor terug!

 

Wij bieden

 • Je werkt in een team van professionals in een dynamische werkomgeving waar jij in kunt meegroeien
 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week, 40 uur geniet hierbij de voorkeur
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot volgen van seminars, trainingen en opleidingen
 • Een uitstekend salaris
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Reiskostenvergoeding; een auto is bespreekbaar
 • Een fijne, hippe werkomgeving in hartje Apeldoorn

 

Meer weten? Bel met Ingrid Schipper van SchaalX via 06 - 1104 2595

Vacatures_afbeelding-groot-3_4000x1200

 

Deze vacature wordt exclusief bemiddeld door SchaalX.

schaalx-logo