Marketing Consultant
met ervaring in marketing automation gezocht!

Houd je van de dialoog met collega's en klanten over de nieuwe ontwikkelingen in het marketingvak, zoals marketing automation? Wil jij je verder ontwikkelen binnen een snelgroeiend digital consultancy agency? En staat het eindresultaat bij jou altijd met stip op één? Dan kun je morgen beginnen!

Hier loop jij warm voor

Wij zoeken een marketing professional die een vaste groep klanten adviseert hoe ze kunnen groeien met marketing automation. Je bent strategisch sparringpartner voor jouw klanten en voelt je thuis in de wereld van online marketing, crm, marketing automation, leadgeneratie en data-driven marketing.

Je maakt realistische jaar-, kwartaal-, en maandplannen. Je houdt daarnaast de continuïteit van de business voor Bright in de gaten en kijkt naar continuïteit van retainers en de winstgevendheid van de klanten en stuurt bij waar nodig. De klant zie je eenmaal in de maand, geef je wekelijks updates en ontzorg en informeer je doorlopend op een proactieve manier.

Ook new business pak je moeiteloos op en weet je in no-time om te zetten in een trouwe relatie. Commerciële kansen voel je feilloos aan en weet je te verzilveren. En dat alles natuurlijk op tijd en op een overzichtelijke, goedgedocumenteerde manier.

Het projectteam van (interne) specialisten stuur je aan op een open, duidelijke manier waarbij je constante kwaliteit waarborgt. Je schrijft briefings, bereidt kick-offs voor en denkt actief mee met je collega’s. Ook weet je te improviseren als je tegen problemen aanloopt en neem je verantwoordelijkheid als het even misloopt.

Het komt erop neer dat jij net als wij weet dat er nog veel werk te verzetten is in een wereld die smacht naar een inbound aanpak. Door jouw passie krijg je anderen moeiteloos mee in je groeiplan. Het is jouw drive om voor klanten de perfecte, toegespitste strategie op te tuigen die ze verder brengt.

 

Dit breng je mee

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal 6 jaar werkervaring als marketing consultant of vergelijkbare functie;
 • Ervaring met marketing automation tools is een must;
 • Je kunt projectmatig werken;
 • Je schakelt op zowel operationeel als strategisch niveau;
 • Je bent zelfstandig, pro-actief, sociaal en communicatief vaardig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels, en bent in staat op overtuigende wijze te presenteren;
 • Woonachtig in Apeldoorn of omgeving.

 

Wij bieden

 • Een dynamische en professionele werkomgeving waar jij in kunt meegroeien en jezelf verder kunt ontwikkelen;
 • Een zelfstandige functie voor 40 uur per week;
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot volgen van seminars, trainingen en opleidingen;
 • Een uitstekend salaris;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding; een auto is bespreekbaar;
 • Mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
 • Een fijne, hippe werkomgeving in hartje Apeldoorn.

 

Over Bright

Bright is Diamond Partner van HubSpot, een wereldwijd toonaangevend platform voor CRM, marketing, sales en service. Wij helpen bedrijven deze allround tool op de juiste wijze in te zetten en zo commerciële groei te realiseren en de klantbeleving te maximaliseren. Daarbij biedt Bright een full-service dienstenaanbod ter ondersteuning van HubSpot. Denk hierbij aan consultancy, website-ontwikkeling en inbound marketing. 


Bright is gevestigd in Apeldoorn en telt momenteel ongeveer 30 medewerkers. Het DNA van ons bedrijf kenmerkt zich door een nuchtere Veluwse ‘can do’-mentaliteit. We werken hard, maar met plezier samen aan één doel: topkwaliteit en resultaat leveren voor onze klanten. Benieuwd hoe werken bij Bright er nu in de praktijk uitziet? In deze video geeft onze consultant Xandra je een inkijkje!

 

Direct solliciteren? 
Spreekt jou dit aan en heb je interesse in deze functie? Stuur je CV + motivatie naar Heleen via jobs@bureaubright.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Johan Lammers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures_afbeelding-groot-3_4000x1200

Nieuwsgierig?

Denk jij dat wij bij elkaar passen? Geloof jij ook in win-win? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier of mail naar jobs@bureaubright.nl.