MARKETING CONSULTANT
met ervaring in marketing automation gezocht!

Vanwege de groeiende vraag naar HubSpot services en onze inbound marketingdiensten zijn we op zoek naar een ambitieuze Marketing Consultant.

Dus, wil jij je verder ontwikkelen binnen een snelgroeiend marketingbureau? Houd je van de dialoog met collega's en klanten over de nieuwe ontwikkelingen in het marketingvak, zoals marketing automation? En staat het eindresultaat altijd met stip op één? Dan kun je morgen beginnen!

Inbound; wat houdt dat eigenlijk in? Inbound marketing gaat uit van de kracht van content. De tijd dat we klanten blind producten kunnen opdringen, is definitief voorbij. In deze tijd zijn potentiële klanten zélf op zoek naar informatie. Als wij diegene zijn die de informatie aanbieden, heb je eigenlijk een hele behulpzame vorm van marketing. Dus gepersonaliseerde boodschappen aanbieden op het juiste moment en op de juiste plek.

Vacatures_afbeelding-klein-7_1400x800
Vacatures_afbeelding-klein-8_1400x800

Hier loop jij warm voor

Wij zoeken een marketing professional die een vaste groep klanten adviseert hoe ze kunnen groeien met marketing automation. Je bent strategisch sparringpartner voor jouw klanten en voelt je thuis in de wereld van online marketing, crm, marketing automation, leadgeneratie en data-driven marketing.

Je maakt realistische jaar-, kwartaal-, en maandplannen. Je houdt daarnaast de continuïteit van de business voor Bright in de gaten en kijkt naar continuïteit van retainers en de winstgevendheid van de klanten en stuurt bij waar nodig. De klant zie je eenmaal in de maand, geef je wekelijks updates en ontzorg en informeer je doorlopend op een proactieve manier.

Ook new business pak je moeiteloos op en weet je in no-time om te zetten in een trouwe relatie. Commerciële kansen voel je feilloos aan en weet je te verzilveren. En dat alles natuurlijk op tijd en op een overzichtelijke, goedgedocumenteerde manier.

Het projectteam van (interne) specialisten stuur je aan op een open, duidelijke manier waarbij je constante kwaliteit waarborgt. Je schrijft briefings, bereidt kick-offs voor en denkt actief mee met je collega’s. Ook weet je te improviseren als je tegen problemen aanloopt en neem je verantwoordelijkheid als het even misloopt.

Het komt erop neer dat jij net als wij weet dat er nog veel werk te verzetten is in een wereld die smacht naar een inbound aanpak. Door jouw passie krijg je anderen moeiteloos mee in je groeiplan. Het is jouw drive om voor klanten de perfecte, toegespitste strategie op te tuigen die ze verder brengt.

 

Jij

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Minimaal 6 jaar werkervaring als marketing consultant of verwante functie
 • Ervaring met marketing automation tools is een must
 • Je kunt projectmatig werken
 • Je schakelt op zowel operationeel als strategisch niveau
 • Je bent zelfstandig, pro-actief, sociaal en communicatief vaardig
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels, en bent in staat op overtuigende wijze te presenteren
 • Woonachtig in Apeldoorn of omgeving

Best een verhaal hè? Maar je krijgt er veel voor terug!

 

Wij bieden

 • Een dynamische en professionele werkomgeving waar jij in kunt meegroeien en jezelf verder kunt ontwikkelen
 • Een zelfstandige functie voor 40 uur per week
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot volgen van seminars, trainingen en opleidingen
 • Een uitstekend salaris
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Reiskostenvergoeding; een auto is bespreekbaar
 • Een fijne, hippe werkomgeving in hartje Apeldoorn

 

Direct solliciteren? Stuur je CV + motivatie naar Heleen via jobs@bureaubright.nl of via onderstaande sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures_afbeelding-groot-3_4000x1200

Nieuwsgierig?

Denk jij dat wij bij elkaar passen? Geloof jij ook in win-win? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier of mail naar jobs@bureaubright.nl.