Publicatiedatum: 18-11-2021 | Sluitingsdatum: 31-12-2021 | ID-Nummer: BR-12112021

 

Junior developer

Fulltime | Apeldoorn
 

Waarom goede developers goud waard zijn? Omdat ze de drive moeten hebben om hun kennis doorgaand uit te breiden met relevante technieken. Want om echt die gouden developer te worden moet je van je werkgever natuurlijk wel de ruimte krijgen om ergens te starten en jezelf te ontwikkelen. Gelukkig hebben we dat bij Bright in Apeldoorn begrepen.

"Team en cultuur hebben ervoor gezorgd dat ik na mijn stage ben blijven plakken. Inmiddels ben ik hier alweer vijf jaar werkzaam".

Teun - Lead developer bij Bright
Bekijk de video
02:01
Bright_job-video_afbeelding-Teun-Lead-Developer_1250x700

Wat ga je doen als junior developer?

 • Ongeveer tweederde van je werk bestaat uit het ontwikkelen van websites in HubSpot. Dit doen we met HTML, SCSS, HubL, JavaScript en hier en daar React. De resterende tijd (en dit vind je eigenlijk het leukst) ben je op zoek naar oplossingen voor problemen en uitdagingen.

 • Hoe ga je voor elkaar krijgen wat de klant van je vraagt? Welke API”s zet je in? Welke nieuwe functionaliteiten heb je nodig?

 • Schrik niet, bij Bright werk je in een multidisciplinair team. Je kunt altijd bij iemand aankloppen als je er niet uitkomt. Samen met je mede-developers komt je altijd tot een oplossing.
 • De overige tijd ga je je verdiepen in NodeJS, Express, Gulp, API’s en Webpack. Je leert goed gedocumenteerde code te schrijven en leert werken met versiebeheer (Git). Ook ga je kennis opdoen met betrekking tot PHP, HubSpot en React of vergelijkbare libraries.

Teun_1400x800

Wat maakt jou de developer die wij zoeken?

 • Met minimaal een opleiding op HBO niveau in de richting van Informatica, Communicatie, Multimedia Design, Kunst en Techniek of een andere relevante opleiding heb jij de juiste basis voor deze functie.

 • Bij voorkeur heb je al een jaartje (stage)ervaring opgedaan, maar als je snel dingen eigen maakt dan zien we dat door de vingers.

 • Je hebt minimaal ervaring met HTML, CSS en JavaScript (kennis van SCSS, NodeJS, Express en React is een sterke pré).

 • Wat we wel heel belangrijk vinden is dat je open staat voor het eigen maken van (andere) programmeertalen die je zeker nodig gaat hebben, ook gaan we je zo snel mogelijk leren hoe je met API’s overweg kunt.
 • Dat karakteriseert jou sowieso wel; je geeft niet op en gaat net zo lang door tot het lukt. Het is belangrijk dat je je werk onder druk goed blijft structureren.

10052889-A65C-4934-933B-8FBBB211E46B

Waarom Bright?

Bright is op een missie om bedrijven duurzaam te laten groeien. Dit doen we customer first in a digital world. We werken dagelijks met ruim 30 professionals op het gebied van sales, marketing, content, design en technologie aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Door onze full-service aanpak en HubSpot als belangrijkste tool, zijn we in staat commerciële processen te optimaliseren en een uitmuntende customer experience te serveren over alle touchpoints. We zijn gedreven digital natives in hart en nieren, die houden van ‘can-do’ en meetbare resultaten. How about you?

5 redenen waarom jij als developer bij Bright wilt werken:

 1. Verantwoordelijkheid
  Je hebt je eigen klanten en bent de baas over je eigen product en planning. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kies je eigen aanpak.
 2. Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Moet je voor een bepaalde klant technieken of programmeertalen gebruiken die je niet beheerst? Leer ze maar!
 3. Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van je developmentteam en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 4. Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, consultants en marketeers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 5. Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract.

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Junior developer bij Bright jouw baan?

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Solliciteer met een druk op de knop (of vul onderstaand formulier in), dan spreken wij jou binnenkort.

Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze recruiter Heleen op 06-11406487. Reageren kan nog tot 31 december.

NB. Wij stellen het nadrukkelijk niet op prijs wanneer werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of detacheerders hun diensten aanbieden naar aanleiding van openstaande vacatures bij Bright.