Digital Marketing Consultant

Ga jij uitdagingen en complexe vraagstukken niet uit de weg? Word je blij van het realiseren van positieve veranderingen en ga je áltijd voor het beste resultaat? Nice! Dan worden wij misschien wel blij van jou.

Vacature Digital Marketing Consultant_Marien

Bright is per direct op zoek naar een ervaren digital marketing consultant, die staat te popelen om mee te bouwen aan ons snelgroeiende agency (FD Gazellen Award 2020) en onze klanten nét dat extra zetje geeft waardoor ook zij maximaal kunnen excelleren.

 

Strategische sparringpartner

Als ervaren consultant weet je hoe je organisaties kunt laten groeien. Je bent een strategische sparringpartner voor onze klanten op directie- en managementniveau, waarbij je hen adviseert over de inzet van (digital) marketing, sales (CRM) en het optimaliseren van commerciële processen. Je snapt de onderlinge samenhang en synergie tussen marketing, sales en service en weet successen voor onze klanten te boeken door de customer experience - over alle touchpoints in de buyer journey - fors te verbeteren. Je bent analytisch sterk en hebt inhoudelijk kennis van zaken, maar bent ook commercieel, positief en een prettige persoon in de omgang. Je opereert op het snijvlak van marketing en IT; door je bedrijfskundige achtergrond heb je affiniteit met processen en daaraan gerelateerde tools en (software)systemen.

Bij Bright werken we met multidisciplinaire projectteams, die worden geleid door onze consultants. Dat betekent dat je als consultant enerzijds verantwoordelijk bent voor de klant(relatie), waarbij je een proactieve, commerciële en empathische houding aanneemt. De klant ervaart jou als inspirator, expert en rots in de branding. Aan de andere kant zorg je ervoor dat de projectteams aan het werk kunnen en blijven, voorzie je ze van de benodigde informatie, denk je mee over de uitvoering en hou je kwaliteit en resultaat nauwlettend in de gaten. Door je vooruitziende blik overzie je situaties en risico’s, je bent niet bang om (lastige) besluiten te nemen en blijft kalm in stressvolle situaties. Je bent je bewust van je rol en voorbeeldfunctie binnen het team. Je goede energie en gedrevenheid werken aanstekelijk, zowel richting klanten als binnen je team(s).

 

Dit breng je mee

 • Afgeronde hbo/wo-opleiding in relevante richting (zoals bedrijfskunde of marketing);
 • Minimaal 5-8 jaar werkervaring in consultancy op het snijvlak van business, IT en marketing;
 • Kennis van digital marketing in de volle breedte en ervaring met tools en CRM-systemen zoals HubSpot en Salesforce;
 • Ervaring in het begeleiden van websitetrajecten, data-integraties en -migraties is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
 • Je bent in staat op overtuigende wijze te presenteren (en vindt dit ook leuk);
 • Je bent resultaat- en doelgericht, waarbij je gestructureerd en systematisch te werk gaat;
 • Je hebt interesse in je vakgebied, houdt jezelf up-to-date en pikt makkelijk nieuwe dingen op;
 • Ook ben je een zelfstarter, kun je goed samenwerken en geniet je ervan om samen successen te behalen en te vieren.

 

Wij bieden

 • Een verantwoordelijke, zelfstandige functie voor 40 uur per week;
 • Een dynamische en professionele werkomgeving, met veel aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling; 
 • Mogelijkheid tot het volgen van seminars, trainingen en opleidingen;
 • Een hecht, enthousiast team van collega’s en een open cultuur;
 • Een uitstekend salaris, passend bij je kennis en ervaring;
 • Macbook en iPhone;
 • Reiskosten- en mobiliteitsvergoeding;
 • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken;
 • Een fijne, hippe werkplek in hartje Apeldoorn;
 • Regelmatig toffe teamuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels.

 

Over Bright

Bright is Diamond Partner van HubSpot, een wereldwijd toonaangevend platform voor CRM, marketing, sales en service. Wij helpen bedrijven deze allround tool op de juiste wijze in te zetten en zo commerciële groei te realiseren en de klantbeleving te maximaliseren. Daarbij biedt Bright een full-service dienstenaanbod ter ondersteuning van HubSpot. Denk hierbij aan consultancy, website-ontwikkeling en inbound marketing. 


Bright is gevestigd in Apeldoorn en telt momenteel ongeveer 30 medewerkers. Het DNA van ons bedrijf kenmerkt zich door een nuchtere Veluwse ‘can do’-mentaliteit. We werken hard, maar met plezier samen aan één doel: topkwaliteit en resultaat leveren voor onze klanten. Benieuwd hoe werken bij Bright er nu in de praktijk uitziet? In deze video geeft onze consultant Xandra je een inkijkje!

 

Direct solliciteren? 
Spreekt jou dit aan en heb je interesse in deze functie? Stuur je CV + motivatie naar Heleen via jobs@bureaubright.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Johan Lammers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures_afbeelding-groot-3_4000x1200

Nieuwsgierig?

Denk jij dat wij bij elkaar passen? Geloof jij ook in win-win? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier of mail naar jobs@bureaubright.nl.