Expertises
Website optimalisatie

Maximaliseer het rendement van je website

Het doel van je website is in de eerste plaats geïnteresseerde bezoekers van leads naar tevreden klanten converteren. Wedden dat dat beter kan?

afspraak maken

Permanente optimalisatie

Als je website live staat, is het werk nog niet gedaan. Sterker nog, een groot deel van het succes van je website hangt af van de optimalisaties die je uitvoert. De wereld verandert constant, net als inzichten en klantvragen. Wij zorgen dat je website aan blijft sluiten en nooit aan relevantie inboet.

Growth-driven design

Data als katalysator

Een website is nooit een statisch geheel. Daarom gaan we zo snel mogelijk live met een website die voorziet in de huidige behoefte. Daarna kijken we meteen naar wat goed werkt en wat beter kan. Aanpassen – en door. Zo heb je altijd de beste versie van je website online staan. 

HubSpot-Dashboard-Bright
Conversieoptimalisatie

Ontdek wat werkt

Hoe ziet de interactie van leads met je website eruit? Op welke CTA-knop klikken ze, welk whitepaper downloaden ze, welk formulier vullen ze in? Door slimme A/B-testen komen we achter de beste inrichting van je (landings)pagina's en zorgen we dat je ROI omhoogschiet. 

CRO-Visual-Bright-Eenmaal
SEO & SEA

In de top van Google

Men zegt wel eens dat je op pagina twee van Google een lijk kunt verstoppen. Door gedegen zoekwoordenonderzoek weten we precies welke woorden je leads gebruiken om te zoeken – en welke wij moeten gebruiken om gevonden te worden. De juiste mix van paid en owned advertising doet de rest. 

SEO-Gif-Bright-Eenmaal
Bright_Marien_vierkant_900x900

Benieuwd hoe jouw website beter kan?

The Bright way

Geen dure animaties en stralende video's, maar een website die je groei brengt. Vanuit de kennis van ons team en met uitgebreid onderzoek als basis bouwen we een website die je leads verder helpt. Zo krijg jij de enthousiaste klanten die je zoekt zonder jezelf op te dringen. 

Grijze achtergrond

Jouw HubSpot website

Ben jij klaar voor een website die je business meer leads, een hogere omzet en een betere klantbeleving gaat brengen? 

Nieuwe HubSpot website

Benieuwd hoe Bright jouw organisatie kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met me op en samen kijken we verder.

Marien Visser, Accountmanager
Afspraak maken
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
Bright_Marien_liggend_1550x900