•Bright-hero_expertises-website-op-maat_1100x1100
Expertises
Website op maat

Je website is essentieel voor succes

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uniek ontwerp in jouw huisstijl
  • Inclusief design voor tablet en mobiel
  • Optimale vindbaarheid in zoekmachines
kom kennismaken

Waarom een website op maat?

Je website is je digitale visitekaartje. Je wilt er dus zeker van zijn dat die staat als een huis. Ook moet een website op een perfecte manier jouw merk over het voetlicht krijgen. Het is logisch dat dit niet vanuit een standaardrecept kan, maar alleen op maat. Zo steek jij boven de concurrentie uit en krijg je jouw boodschap bij de juiste klant.

Zit jij te springen om een nieuwe website?

De voordelen van een nieuwe website

Uniek in stijl en design
Schaalbaar
Gepersonaliseerde functionaliteiten
Toegespitst op de doelgroep
Groeit mee en is toekomstbestendig
Eenvoudig uit te breiden en te integreren met CMS- of andere systemen

Jouw nieuwe website in 6 stappen

Voordat we aan het werk beginnen, gaan we met je om de tafel zitten om te kijken wat je wilt bereiken met je nieuwe website. Meer bekendheid, meer bezoekers, meer conversies, meer omzet, of allemaal?

STAP 1

Strategie

Onze inbound marketeers kijken welke problemen en verlangens er leven onder je doelgroep. Zo weten we precies met welke boodschap we ze naar je nieuwe website kunnen trekken. Voordat je begint moet je weten hoe je jouw merk in de markt wilt gaan plaatsen, zodat je ook echt voorziet in een behoefte. 

Bright_strategie
STAP 2

Functioneel ontwerp

In het functioneel ontwerp tekenen we het skelet van je nieuwe website. We kijken naar de functionaliteiten en structuur. Hoe steekt de website in elkaar en hoe verhouden de afzonderlijke pagina's zich tot elkaar? Alle relevante informatie moet met een minimaal aantal klikken te bereiken zijn. 

Bright_functioneel-ontwerp
STAP 3

Contentcreatie

Vervolgens verpakken onze content creators je boodschap in beeldmateriaal en tekst. Ze vangen jouw merk in uitingen die de kern van jouw waarden het beste weergeeft, zo concreet of abstract als nodig is. En aan het eind van de rit moet het natuurlijk ook gewoon mooi zijn. 

Bright_content-creatie
STAP 4

Website design

In het design combineren we het functioneel ontwerp met de fotografie en je huisstijl. Feitelijk bouwen we afbeeldingen van je website met de onderliggende pagina's, zodat je ziet hoe alles in elkaar gaat vallen en hoe je terechtkomt op specifieke stukken informatie van je website. 

Bright_website-design
STAP 5

Website development

Tegelijkertijd zetten onze developers het raamwerk voor de website klaar en vullen dat met de content. Ook bouwen ze alle speciale dingen die je nodig hebt. Wil je een webshop op maat of zoek je een portal waarin je klanten hun bestellingen kunnen doen? Wij bouwen wat je nodig hebt. 

Bright_website-development
STAP 6

Livegang

Na uitvoerig testen zetten we de website live en kan de inbound machine zijn werk gaan doen! Dat betekent trouwens niet dat we klaar zijn en rustig achterover gaan leunen. We houden alle resultaten in de gaten en maken gebruik van voortschrijdend inzicht om jouw website te blijven optimaliseren. 

Bright_livegang
Grijze achtergrond

Passend, vindbaar en bruikbaar

Bright gaat graag samen met jou aan de slag om het maximale uit je (nieuwe) website te halen. Dat doen we niet alleen door schitterend beeldmateriaal en sprankelende teksten te verzorgen. Ook moet de werking van de website intuïtief en gestroomlijnd zijn. Én je boodschap krijgen we via SEO precies bij de klant die erop zit te wachten.

afspraak maken

Hi, ik ben
Johan. Ben jij klaar
om te groeien?
Hi, ik ben Johan. Ben jij klaar om te groeien?

afspraak maken

Vraag ons
Bright magazine
gratis aan
Vraag ons Bright
magazine gratis aan

direct aanvragen
Mockup_Bright-magazine-062020_1000x1200