Expertises
HubSpot website

Jouw website als salesmachine met HubSpot

Meer leads, conversies en tevreden klanten: laat je website voor je werken en ontdek zo je beste verkoper.

afspraak maken

Een website die je groei brengt

De tijd dat je website vooral een mooi opgepoetste etalage voor je merk was ligt gelukkig achter ons. Alleen als je website iets oplevert, is je online aanwezigheid ook echt zinvol. Onze maatwerkoplossingen zorgen voor de resultaten waar jij naar op zoek bent. 

HUBSPOT CMS

Eenvoudig, flexibel...

Bij Bright werken we met HubSpot CMS Hub; een zeer compleet en gebruiksvriendelijk CMS. Door de ruime ervaring die wij als Diamond Partner van HubSpot hebben, profiteer je van een nieuwe website die snel én efficiënt ingericht is. Zodat je er in no time de vruchten van kunt plukken.

BureauBright_Phibro_mockup_1240x830px
Custom website

... en uniek maatwerk

We snappen dat jouw wensen zich niet in een standaard format laten vangen. Wil je een online klantportaal, webshop of geïntegreerde rekentool op je website? Geen probleem; met een website op maat bouwen onze developers precies wat jij nodig hebt voor maximale conversie.

BureauBright_CaseWare_mockup_1240x830px

Wat levert het je op?

Natuurlijk kunnen we blijven praten over 'meer groei', maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? Je bent op zoek naar KPI's! Het mooie van de inbound methodologie is dat alles toetsbaar is en je dus precies weet wat het je op gaat leveren. 

Bright_Marien_vierkant_900x900

Zit jij te springen om een nieuwe website?

Die ene perfecte website voor jouw merk

Geen behoefte, kans of ambitie is hetzelfde. Een goede website heeft wél een aantal standaardkarakteristieken. Wat past bij jou? Samen kijken we hoe we je website vormgeven en inzetten voor groei. 

De voordelen van HubSpot

Geïntegreerd
+

HubSpot zorgt ervoor dat je alles vanuit één omgeving kunt aansturen: social media, SEO-analyse, landingspagina's, blogs...

Traffic en leadgeneratie
+

Zet campagnes op die bezoekers op elk moment van de buyer journey precies brengen wat ze zoeken. 

Smart content
+

Gebruik de informatie die je krijgt van leads om een persoonlijke relatie met ze op te bouwen. Wees behulpzaam en gericht. 

Automation
+

Richt workflows voor e-mailmarketing in en help je leads automatisch en stapsgewijs naar de volgende trede van de aankoopladder.

Analyse en dashboards
+

Houd constant vinger aan de pols. Wat werkt wel en wat kan beter? Rapporteer en optimaliseer op basis van onderbouwde data.

Gebouwd voor marketeers
+

Intuïtief, eenvoudig en overzichtelijk. De instant favoriet van elke marketeer, want geen achtergrond in software vereist.

En dan live!

Het moment is daar: we schieten je website de wereld in! Maar dat betekent niet dat we je loslaten. Het continue proces ná livegang is minstens zo belangrijk als dat ervoor. We monitoren elke interactie met de website en zien dus precies waar we nóg meer uit kunnen halen. Zo blijft je website groeien – en jouw business ook. 

afspraak maken

Benieuwd wat een nieuwe website voor jouw bedrijf kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Robert-Jan Budding, inbound consultant
afspraak maken
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
Bright_RobertJan_liggend_1550x900