Expertises
CRM-Implementatie

CRM-implementatie

Je CRM-systeem is het fundament van je website en je marketingstrategie. Dat hoeven we je niet te vertellen. De implementatie en migratie naar HubSpot CRM, dat is een heel ander verhaal.

afspraak maken

Alles over je leads

Hoe goed je website ook in elkaar steekt, zonder duidelijke informatie over je leads ben je nergens. Alleen op basis van relevante en actuele inzichten kun je een succesvolle lead nurturing campaign opzetten.

Solide database

Wat je wensen ook zijn, Bright richt het HubSpot CRM in op je specifieke wensen. Samen kijken we waar het aan moet voldoen en wat je nodig hebt. Zo zorgen we voor een goede basis voor je inbound marketing.

Bright-CRM-Implementatie-1600x1200px

Implementatie, migratie of integratie?

Begin je ‘from scratch’ aan het HubSpot CRM-systeem, wil je je bestaande gegevens eenmalig overzetten of zoek je naar een koppeling tussen je huidige systeem en HubSpot? Wij voeren uit wat het beste past bij je behoefte.

Bright-CRM-Implementatie-v2-1600x1200px

Hoe Bright je helpt

Bright_Marien_vierkant_900x900

Benieuwd hoe jij het HubSpot CRM voor jouw bedrijf in kunt zetten?

De voordelen van CRM-implementatie

Stap voor stap
+

Het goed inrichten van het HubSpot CRM is specialistisch werk. Daarom pakken we het rustig aan en leiden we je erdoorheen.

Portal scan
+

Hoe staat het met de kwaliteit en de architectuur van je huidige systeem? Wij zoeken samen met je uit wat je kunt behouden en wat er beter kan.

Blueprint
+

Samen kijken we op welke manier we het HubSpot CRM in gaan richten. We maken een ontwerp en bepalen de functionaliteiten.

Migratieondersteuning
+

Alle relevante gegevens die je in je huidige CRM-systeem hebt staan migreren we vlekkeloos naar hun nieuwe plaats in HubSpot.

Segmentatie
+

Op welke manier wil je leads en klanten gaan definiëren? Wij richten alles in volgens de juiste visie op de buyer journey van je doelgroep.

Workshops
+

Natuurlijk gooien we je niet in het diepe als alles staat. Door middel van workshops leggen we je uit hoe je het maximale haalt uit het HubSpot CRM.

Trainingen

Nu de implementatie en migratie achter de rug zijn, kun je al dat moois voor je laten werken. Na onze heldere training heb jij de basis te pakken en kun je aan de slag. Je hele team weet hoe de nieuwe werkwijze eruit ziet en hoe ze het HubSpot CRM gaan gebruiken. 

Bright-CRM-Implementatie-v4-1600x1200px

Integratiemogelijkheden

Het HubSpot CRM kent standaard een aantal mogelijkheden tot platformintegratie. Toch kan het voorkomen dat jij een koppeling met een tool wilt die nog niet bestaat. Onze developers laten je dan graag hun kunsten zien en bouwen een integratie op maat. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees het op onze pagina over HubSpot development.

Bright-CRM-Implementatie-v3-1600x1200px

Klaar om zelf te ervaren hoe een écht goed CRM-systeem in elkaar steekt?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Marien Visser, Accountmanager
afspraak maken
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
Bright_Marien_liggend_1550x900