Bright-hero_expertises_1100x1100-2
Expertises

Eén adres voor alle marketing services

Onze kracht zit in onze full-service aanpak. We combineren creatie, software en marketing in een integrale aanpak om jouw business explosief te laten groeien.

kom kennismaken

8 expertises onder één dak

Wat wij doen? Eigenlijk alles. We doen er alles aan om jou te helpen groeien. Of jij nu aan de slag wilt met inbound marketing, een nieuwe website, beter vindbaar wilt zijn of iets wilt doen met digital marketing, Bright staat voor je klaar.

Inbound marketing

Dé manier om klanten te werven anno nu. Met inbound marketing maken wij op een zinnige manier gebruik van jouw marketingbudget zonder met hagel te schieten. Samen genereren we meer traffic, leads en tevreden klanten.

bekijk expertise

Buyer persona

Om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken en vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen, stellen wij heldere klantprofielen op. Als je precies weet wie je klant is, weet je ook hoe je hem of haar kunt benaderen.

bekijk expertise
Bright_Esther_vierkant_900x900

“Zet je doelgroep centraal bij alles wat je doet.”

Esther van LaarInbound marketeer

Buyer journey

Wij beschrijven de weg die de potentiële klant aflegt. Wat zijn de touchpoints? En wat zijn de struikelblokken op het traject van oriëntatie tot aankoop? Met een optimale buyer journey zorgen we ervoor dat je klant bij jou besteld.

bekijk expertise

Content creatie

Een nieuwe campagne of huisstijl, hoogstaande beelden of knetterende copy? De juiste content brengt je verhaal tot leven met als doel om het karakter van jouw merk te vangen en over te brengen. Daar maken wij verschil mee!

bekijk expertise

Website

Hoe gebruiksvriendelijk en conversiegericht is jouw website? Wij maken jouw website tot het belangrijkste marketingmiddel. Hét platform dat in alles jouw merk ademt en je producten en diensten etaleert.

bekijk expertise

SEO

Wil je beter vindbaar zijn in Google? Met een relevante en vindbare website vergroten wij het aantal websitebezoeker en brengen je naar het gewenste eindresultaat, zoals bijvoorbeeld meer leads.

bekijk expertise

Digital marketing

Door de juiste mix van online middelen toe te passen, bereiken we mogelijke prospects die nog niet met jouw merk in aanraking zijn geweest op een logische en relevante plek.

bekijk expertise

Marketing automation

Wij automatiseren het proces van lead nurturing vanuit één tool. Zo krijgen we de beste content op het perfecte moment via het geschiktste middel bij de juiste persoon.

bekijk expertise
Bright_cta-Leonard

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak met een van onze inbound consultants.

afspraak maken