Voltens_case-hero_1920x600
Cases
Voltens

Leadgeneratie waar je energie van krijgt

Het is tijd voor Voltens. Gedreven door eenvoud en transparantie zet Voltens de markt onder hoogspanning. Omdat de gevestigde orde tergend langzaam werkt, pakt Voltens het slimmer aan. Projecten worden snel, goedkoop en duurzaam aan het net gekoppeld. Bright zette de leadgeneratie aan. Aansluiten zonder spanning noemen wij dat.

Van strategie tot en met executie

Positionering
Branding
Website
Digital marketing

Van strategie tot en met executie

Positionering
Branding
Website
Digital marketing
Voltens_devices_mobiel_1440x524

Voltens staat in één keer op de kaart

We begonnen met niets. Geen plan, geen naam, helemaal niets. Alleen een doel: om in een mum van tijd de benchmark te worden in hun branche. Dat klinkt Bright als muziek in de oren. In een beknopt strategietraject hebben we de markt, concurrentie, buyer persona's en journeys in kaart gebracht. Aansluitend bedachten we een strategie die perfect aansluit bij de ambities van de opdrachtgevers.

BRANDBOOK 3 AFBEELDINGEN
Voltens_content1_1440x750
Voltens_content2_1440x750
Voltens_content3_1440x750

Brand name

Bright bedacht een merknaam die past bij het karakter van dit nieuwe bedrijf. De founders beloven de klant geen spanningshoofdpijn maar sluiten je snel en goedkoop aan. Ook het logo, de huisstijlkleuren en de typografie geven het merk de krachtige uitstraling die nodig is.

Webdesign

Bright ontwierp en bouwde een sprankelende website die niet alleen mooi oogt, maar ook klaar is voor de toekomst. Hij is inbound-ready en past naadloos in de customer journey die we voor Voltens onderzoeken. Waar Voltens ook opduikt, er is altijd sprake van een consistente uitstraling.

Customer Journey

Relevante leads is waar het tegenwoordig om gaat. Bright brengt daarom de customer journey in kaart. Dit is de kapstok om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Door middel van marketing automation en bijvoorbeeld peak-end experience komt Voltens bij de juiste mensen aan tafel.

 

 

Bekijk de website
0:44

Marketing executie

Voltens kiest met Bright voor snelle groei. Het nieuwe merk heeft een fris gezicht gekregen… maar nu begint het pas. Door slimme inbound marketing komt het juiste publiek in aanraking met de beloftes van Voltens.

Digital strategy

De klant staat altijd centraal. Dit is het startpunt voor een heldere strategie. Voltens verovert de markt door korte lijnen en een pragmatische aanpak.

Website optimalisatie

De inmiddels conversiegerichte en gebruiksvriendelijke website bouwen we regelmatig uit aan de hand van A/B-tests en de laatste inzichten en analyses. 

Voltens_content4_1000x1000

Resultaten

Binnen vijf jaar wil Voltens toonaangevend in de hoog- en middenspannings branche zijn.

0%
Tevreden klanten
0%
Meer afspraken
0+
Leads per maand

Meer klanten door slimme marketing?