Utron-website_case-hero_1920x600

Van traditionele
naar inbound
marketing

Cases
Utron Group

Utron Group

ETB de Noord en Wesotronic zijn twee elektro-installateurs met elk hun eigen expertise en specialisme. Maar wat gebeurt er als zij hun krachten bundelen? Dan ontstaat de Utron Group, jouw totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek. Nadat ze ons oorspronkelijk vroegen de website te vernieuwen, bleek de vraag na enkele gesprekken breder te zijn. 'Wij zoeken een partner om op consistente wijze te bouwen aan groei en dat te bewaken.' Een vraag die goed past bij onze inbound marketing-filosofie.

Utron-website_devices_mobiel_1920x600

Groeistrategie

Installatiebedrijven zijn aan verandering onderhevig door technologisch innovaties. Hoe speel je dan in op de veranderende klantvraag? Na een stategisch advies heeft Bright een nieuw merk gepresenteerd voor de Utron Group, waar Wesotronic en ETB de Noord onder vallen. Dankzij deze gebundelde krachten kunnen we synergie creëren bij hun klanten waardoor, ze zelf ook groeien. Wij ontwikkelden een nieuwe huisstijl, beeldtaal en drie nieuwe websites, inclusief alle content.

Huisstijl

In de nieuwe huisstijl hebben we de positieve, praktische, handige en ondernemende karaktereigenschappen van de Utron Group doorvertaald naar beelden. Helder kleurgebruik in combinatie met duidelijke taal verbindt de drie afzonderlijke websites met elkaar maar geeft ze toch een eigen plaats binnen de wereld van Utron Group.

Beeldtaal

De nieuwe fraaie fotografie straalt vakmanschap, klasse en kracht uit. De specialisten van de Utron Group schitteren als heuse helden op de plek waar ze hun kunsten kunnen laten zien.

Websites

De pay-off van de Utron Group, “Daar heb je geen omkijken naar,” vormde het uitgangspunt voor de inrichting van de websites. Bezoekers moeten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Door focus te houden op functionaliteit, structuur en gebruiksvriendelijkheid creëer je overzichtelijke websites waarop je in een minimaal aantal klikken en zonder drempels bent waar je moet zijn.

Utron-website_fotografie1
Utron-website_fotografie2
Utron-website_fotografie3
Utron-website_fotografie4
Utron-website_fotografie5
Utron-website_fotografie6
Utron-website_fotografie7

Digital marketing

Utron Group heeft haar online marketing volledig uitbesteed aan Bright. We optimaliseren de website met SEO, schrijven blogs en maken content voor social media. Maandelijks rapporteren we de voortgang en houden zorgvuldig grip op alle marketingactiviteiten. Zo bouwen we aan consistente en effectieve marketing.

Utron-website_devices_1920x871

Wij halen alles voor je uit de kast

Logo_google-analytics
Logo_google-data-studio
Logo_facebook-business
Logo_moz
Logo_hotjar
Logo_vwo

Meer klanten door slimme marketing?