Senzup_studycase-hero_1920x576
Cases
Senzup

Senzup

Na de complete rebranding wilde mobiliteits- en badkamerexpert Senzup al die mooie nieuwe content wel eens aan het werk zien. Hiervoor hebben we de inbound marketing-machine aangezet. Door middel van goed vindbare blogs, gerichte nieuwsbrieven en het aanjagen van het materiaal via social media vonden échte leads relevante informatie en kwamen ze precies uit bij wat ze nodig hadden. En dat zien we weer terug in de steeds verder stijgende conversiecijfers!

Senzup_case_campagnebeeld-1_750x750
Senzup_case_campagnebeeld-2_750x750
Senzup_case_campagnebeeld-3_750x750

Discover

Door het in kaart brengen van de klantbehoefte en diens reis kunnen we op een gerichte manier communiceren. De zeventigplusser van tegenwoordig staat middenin het leven, weet de weg online en is actief op social media. En Senzup is uiteraard net zo kwiek als de doelgroep. Omdat de doelgroep dankbaar gebruik maakt van al het online materiaal, wisten wisten we binnen no-time dat Senzup precies een bedrijf was dat ontzettend veel voordeel ging hebben van inbound marketing.

Senzup_content3_1440x750

Content die gevonden wordt

Vanuit een frisse, positieve benadering zijn we materiaal gaan maken. Veel materiaal. Niet alleen feitelijke, relevante en vindbare informatie over de diensten en producten van Senzup, maar ook sympathieke blogs die de lezer net wat extra’s geven en een glimlach op het gezicht toveren. Vlotte, gezellige video’s en radiocommercials ondersteunen de boodschap.

Senzup_content2_1440x750
Senzup_case_brochure-slider-1_1440x750
Senzup_case_brochure-slider-2_1440x750
Senzup_case_brochure-slider-3_1440x750
Senzup_case_brochure-slider-4_1440x750

Monitoren, aanscherpen, verbeteren

Toen de resultaten binnenkwamen, was het werk nog niet gebeurd. Met marketing automation maken we lead nurturing eenvoudig en bieden we prospects wat ze nodig hebben in hun beslissingsproces. Via dashboards houden we constant in de gaten wat er gebeurt en sturen we bij waar nodig. Welke content valt goed bij het publiek en genereert de meeste traffic?

Wij halen alles voor je uit de kast

Logo_google-analytics
Logo_google-data-studio
Logo_facebook-business
Logo_hubspot_def
Logo_semrush
Logo_hotjar

Meer klanten door slimme marketing?