Huys_content2_1440x750
Cases
Prominent Business

Prominent Business

Zeg jij relaxstoelen, zeggen wij Prominent. Prominent is marktleider relaxstoelen en heeft de ambitie op uit te breiden naar de zakelijke markt. Wachtkamers, verpleegruimtes en ziekenhuiskamers zijn vaak saai en somer. Daar komt nu verandering in. Maar, hoe bereik je de doelgroep op een effectieve manier? Met die vraag gaat Bright aan de slag. 

Huys_content1_1440x750

Marketingexecutie

Nadat we de buyer persona's en de buyer journeys in kaart hebben gebracht, hebben we een uitgebreid SEO-zoekwoordenonderzoek gedaan. Dat diende als basis voor een goed vindbare, commerciële website. We gingen de uitdaging aan om voor een beperkt budget beter vindbaar te worden in Google. En dat is gelukt! Na enkele maanden zijn de online activiteiten opgeschaald en zijn we erin geslaagd om de doelgroep effectief te bereiken en te converteren, met en mooie omzetgroei als gevolg. 

Huys_slide1_care_1440x750
Huys_slide2_craft_1440x750
Huys_slide3_color_1440x750

Visual identity

Wij ontwikkelde ook het totale visuele traject. Met de kleurrijke campagne maken we de zorg een stukje vrolijker. Het verblijf in een zorginstelling wordt zo een stuk aangenamer.

Bekijk de website
0:19

Meer klanten door slimme marketing?