Barth_case-hero_1920x600

Technology with a smile

Cases
Barth Groep

Barth Groep

Vijf technische specialisten komen samen in één sterke groep. Aan Bright de taak om op zoek te gaan naar de gemene deler van deze verschillende bedrijven. Met ‘Technology with a smile’ is de basis gelegd voor een compleet vernieuwd merk: de Barth Groep. Nu we de regie op de marketing weer hebben gepakt, zijn ze helemaal klaar voor de toekomst in digital marketing.

Van strategie tot executie

Positionering
Identiteit
Fotografie
Website

Van strategie tot executie

Positionering
Identiteit
Fotografie
Website
Barth_content1_800x800
Barth_content2_800x800
Barth_content3_800x800

Strategie

Samen met de Barth Groep heeft Bright een stevig fundament gelegd waar het merk op kan groeien. Sessies met alle betrokken partijen zijn vertaald naar een nieuwe strategie en positionering.

Identiteit

Op basis van het strategische plan hebben wij de Barth Groep een onderscheidend gezicht gegeven. De nieuwe corporate identity ademt het DNA van de groep. Tevreden klanten is het doel.

Websites

Omdat ieder onderdeel van de Barth Groep een eigen verhaal en specialiteit heeft, is gekozen voor zes verschillende websites. Alle websites vloeien voort uit het user experience design.

Barth_logo-en-website_1920x2773

Leadgeneratie

Het doel van de websites is tweeledig. Enerzijds om nieuwe, grote leads te genereren, maar anderzijds ook vertrouwen geven aan bestaande opdrachtgevers. Ook ontwikkelde Bright een speciale 'werken bij' site om het wervingsproces, voor het vinden van goed personeel, in gang te zetten en tot een succes te brengen.

DE BARTH WEBSITES 5 AFBEELDINGEN
Barth_content4
Barth_content5
Barth_content6
Barth_content7
Barth_content8

Voorbereid op de toekomst

We zijn trots dat we de Barth Groep mogen helpen met de switch van traditionele marketing naar 'digital first' denken. Iets wat bij grotere, technische bedrijven best een uitdaging is.

We halen alles voor je uit de kast

Logo_google-analytics
Logo_google-data-studio
Logo_facebook-business
Logo_moz
Logo_hotjar
Logo_vwo

Meer klanten door slimme marketing?