Bureau Bright en Cliptoo Marketing groeien samen verder

Full-service marketingbureau Bright en Cliptoo Marketing slaan per 1 april 2019 de handen ineen. Het vanuit deze fusie opnieuw ontstane Bureau Bright kan de groei van zijn klanten nu nóg beter realiseren door extra expertise op het gebied van sales en inbound marketing.

Bureau Bright is vanuit zijn DNA gedreven om de business van zijn klanten te laten groeien. Om dat te bereiken ontwikkelde het bureau een methode waarbij content, digital marketing en marketing automation slim samenwerken. Het marketingvak beweegt zich steeds meer richting de ideale combinatie van strategie, creatie en technologie. Om die reden is het bureau zich gaan richten op inbound marketing. Door de fusie ontstaat in één klap een full-service inbound-bureau met alle relevante marketing-, sales- en CRM-expertises waarmee de gezamenlijke bureaupropositie voor klanten nog interessanter wordt.

Cliptoo Marketing werkt zowel voor klanten in Nederland als internationaal. De oprichter van Cliptoo, Wouter Gijsbertsen, is een early adopter van inbound marketing. De afgelopen vijf jaar is zijn bureau uitgegroeid tot een ervaren Hubspot-partij, wat resulteerde in een ‘Platinum Partner’-status van Hubspot. Gijsbertsen over de fusie: “De duidelijke synergievoordelen die de bureaus in elkaar zien, staan garant voor toekomstige groei.” Gijsbertsen is verder docent en gastspreker op het gebied van inbound en digital marketing.

Aan de Vosselmanstraat in hartje Apeldoorn zijn nu alle specialismen aanwezig om zowel B2B- als B2C-organisaties een boost te geven. Er wordt gewerkt met een methode waarbij de kracht van strategie en creativiteit wordt gecombineerd met inbound marketing en sales. Zo creëert Bureau Bright unieke klantervaringen. Het team van 25 professionals is er klaar voor. Discover, create, grow!

Grow-magazine

GROW Magazine aanvragen

Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen om je ambities waar te maken? Vraag ons gratis GROW Magazine aan.