Bright-logo
Contact
Menu
Sluiten
Bright-logo
Contact
Menu
Sluiten
Bright-logo
Contact
Menu
Sluiten
Laatst geupdate: 22/3/2024
HubSpot
4 min

INBOUND 2021 | Overview met alle HubSpot updates

Rene Schipper
Delen

Deze week vindt het event INBOUND 2021 plaats. Niet in Boston zoals gebruikelijk, maar online. Het is ook het jaarlijkse moment waarop HubSpot aankondigingen doet over nieuwe updates rondom haar platform. Zoals we de laatste tijd hebben gehoord, is HubSpot bezig haar positie en positionering als CRM platform te verstevigen. HubSpot is over het algemeen niet de partij die dit doet door overnames, maar juist door te werken vanuit eigen kracht.

HubSpot laat haar visie en kracht dit jaar helder naar voren komen door middel van drie thema's die leidend zijn in de verbeteringen die ze aanbrengen binnen het platform: customizable, connected en customer first. Ze werken daarbij vanuit drie principes:

  • A single source of Truth
    waarmee het makkelijk is om processen en data op elkaar af te stemmen
  • One intuitive UX
    waarmee gebruikers de software snel kunnen leren en toepassen
  • A unified codebase
    waarmee je makkelijk aan veranderingen kunt aanpassen.

 

In deze blog geef ik een overzicht van deze drie thema's, met daaraan gekoppeld links naar verschillende blogs waarin we een verdere uitwerking geven van de aangekondigde updates per Hub.

HubSpot is 'more customizable'

Tijdens Inbound heeft Hubspot de volgende nieuwe uitbreidingen op haar platform gecommuniceerd. We hebben onderstaande onderwerpen verwerkt in de blogs die we over de Hubspot Hubs hebben geschreven. Via de hyperlink kun je meer details over de toevoegingen te weten komen.

Deze uitbreidingen kunnen jou helpen om de Hubspot Hubs flexibeler aan te passen aan de wensen en veranderingen die plaatsvinden binnen je bedrijf.

HubSpot is ‘more connected’

HubSpot realiseert zich als geen ander dat het gebruik van haar platform altijd in relatie staat met de al bestaande software tools die door de organisatie is aangeschaft en gebruikt worden. In de algemene bedrijfsprocessen zoals b.v. order management, finance e.d. wordt data verzameld en verwerkt die van toepassing is of kan zijn in de marketing, service en sales processen. HubSpot opent steeds meer mogelijkheden om de data uit bedrijfskritische systemen te synchroniseren en te gebruiken voor rapportage doelen en te gebruiken om sneller te acteren op veranderingen. 

De volgende updates zijn interessant om te lezen in onze blogs :

HubSpot is 'customer first'

Wat in mijn beleving HubSpot vooral kenmerkt is dat ze goed luistert naar de feedback van haar klanten. De ‘C’ moet in de visie van HubSpot dan ook centraal staan in het HubSpot CRM systeem. HubSpot speelt in op het ondersteunen van verkoopteams die te maken hebben met meer ‘digital savvy’ klanten, die gewend zijn veel voorwerk zelf te doen en dit samen met andere stakeholders te bespreken voordat ze naar een leverancier stappen. Verder merk je dat klanten behoefte hebben aan meer gepersonaliseerde communicatie voor en na het koopproces. Verkoopteams en managers stellen ook hogere eisen aan rapportages en inzichten om daarmee het verkoopproces te sturen en te coachen. Vaak opereren ze in organisatie die werken met systemen die in het verleden zijn aangekocht maar nog onvoldoende zijn geïntegreerd.

Om op deze trends goed in te spelen heeft HubSpot gewerkt aan de volgende updates:

Meer INBOUND

Wij zijn enthousiast over deze updates! Jij ook? Wil je meer INBOUND? Houd onze blog en socials in de gaten. Daar plaatsen we binnenkort blogs over bovenstaande product updates.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe je HubSpot voor jouw organisatie in zou kunnen zetten? Wij kijken en denken graag met je mee! Plan vrijblijvend een Discovery Call met Marien.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang 1x per maand dé belangrijkste HubSpot updates in jouw inbox. Schrijf je nu in!

Bright-Hero-1280x720-Roos-Daan